Burçlara Göre Doğal Taşlar

Burçlara Göre Doğal Taşlar

Burçlara Göre Doğal Taşlar

Merhabalar,

Biliyoruz ki çoğumuz doğal taşları bir aksesuar olması dışında aslen şifa amaçlı kullanıyoruz,

Onların pozitif enerjisinden yararlanmak, 

Üzerimizdeki negatif enerjilerimizden kurtulmak,

Veya yaşadığımız ruhsal veya fiziksel sorunlarımıza şifa bulmak için doğal taş arayışı içerisine giriyoruz.

Peki hangi doğal taşı kullanmalıyız? Hangi taş bize uygundur? Burcumuz ile etkileşimi güçlü olan taşlar hangileridir?

İşte bu soruların cevabını tek bir yerde bulup değerlendirmeniz ve kendinize uygun olan doğal taşı seçmeniz için bu yazıyı hazırladık.

Umarız bu bilgiler ışığında daha doğru seçimler yapabilir ve taşların enerji ve faydalarından daha bilinçli bir şekilde faydalanabilirsiniz...

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

Koç burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Ametist, Akuamarin, Lal Granat, Yıldıztaşı, Jasper, Kantaşı, Hematit, Necef, Pembe Kuvars, Riyolit, Labradorit ve Sitrin doğal taşlarıdır.

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Apatit, Riyolit, Pembe Kuvars, Rutil Kuvars, Kristal Kuvars, Sedef, Turmalin, Yıldıztaşı, Necef, Labradorit, Sodalit, Malahit, Lapis ve Jade (Yeşim) doğal taşlarıdır.

İkizler Burcu (22 Mayıs - 22 Haziran)

İkizler burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Aventurin, Aytaşı, Yıldıztaşı, Kaplan Gözü, Pembe Kuvars, Rutil Kuvars, Kristal Kuvars, Sitrin, Akuamarin, Riyolit, Sedef, Turmalin, Labradorit, Sodalit, Obsidyen ve Jade (Yeşim) doğal taşlarıdır.

Yengeç Burcu (23 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Ametist, Aytaşı, Kantaşı, Kaplan Gözü, Pembe Kuvars, Rutil Kuvars, Kristal Kuvars, Yıldıztaşı, Riyolit, Sodalit ve Sedef doğal taşlarıdır.

 Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Lal Granat, Yıldıztaşı, Aytaşı, Helidor, Jasper, Kantaşı, Kehribar, Labradorit, Oniks, Rutil Kuvars, Ametist, Hematit, Riyolit, Turmalin, Kaplangözü ve Sitrin doğal taşlarıdır.

 Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Amazonit, Dumanlı Kuvars, Lal Granat, Jasper, Obsidyen ve Pembe Kuvars, Ametist, Yıldıztaşı, Kantaşı, Hematit, Sitrin, Turmalin, Yeşim (Jade), ve Labradorit  doğal taşlarıdır.

 Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Akuamarin, Dumanlı Kuvars, Aytaşı, Yıldıztaşı, Helidor, Riyolit, Lapis, Jasper, Kantaşı, Sitrin, Labradorit, Malahit ve Turmalin doğal taşlarıdır.

 Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Ametist, Kehribar, Labradorit, Malahit, Necef, Obsidyen, Akuamarin, Lal Granat, Yıldıztaşı, Jasper, Kantaşı, Hematit, Pembe Kuvars, Dumanlı Kuvars, Rutil Kuvars, Kristal Kuvars, Sitrin, Riyolit, Kaplangözü, Labradorit ve Turkuaz doğal taşlarıdır.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Ametist, Riyolit, Kehribar, Labradorit, Lapis, Sedef, Sodalit, Turkuaz Yıldıztaşı, Jasper, Kantaşı, Kaplangözü, Oniks, Obsidyen ve Varisit doğal taşlarıdır.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 21 Ocak)

Oğlak burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Dumanlı Kuvars, Jasper, Kaplangözü, Malahit, Obsidyen, Oniks, Lal Granat, Yıldıztaşı, Kantaşı, Labradorit ve Turmalin doğal taşlarıdır.

Kova Burcu (22 Ocak - 19 Şubat Ocak)

Kova burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Akik, Florit, Hematit, Kehribar, Sedef, Obsidyen, Kaplangözü, Labradorit, Malahit, Ametist, Riyolit, Yeşim (Jade), Lal Granat, Yıldıztaşı, Necef, Oniks, Lapis, Sodalit, Pembe Kuvars, Rutil Kuvars, Kristal Kuvars ve Varisit doğal taşlarıdır.

Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart Ocak)

Kova burcu ile etkileşimi yüksek olan taşlar; Ametist, Apatit, Aytaşı, Mercan, Turkuaz, Akuamarin, Yıldıztaşı, Jasper, Kantaşı, Hematit, Necef, Pembe Kuvars, Rutil Kuvars, Kristal Kuvars, Riyolit, Labradorit, Malahit ve Jade (yeşim) doğal taşlarıdır.

TÜM DOĞAL TAŞ BİLEKLİK MODELLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TÜM DOĞAL TAŞ KOLYE MODELLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TÜM DOĞAL TAŞ TESBİH MODELLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

TÜM DOĞAL TAŞ KOMBİN MODELLERİMİZİ İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Etiketler: Burçlara Göre Doğal Taşlar
Mart 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR